VYHLÁŠENÍ TÉMATU PROMĚN ŽENY - II. ROČNÍKU NEW WOMAN LOOK

Pro II. ročník = proměny ženy podle krásné herečky ANGELINY JOLIE. Proměna je zcela v režii soutěžního teamu. Film a obrázky zde jsou jen návodem. Nikoliv hodnotícím kriteriem, tím je celková sladěnost proměny podle systému 3AXIS v duchu filmu a krásy této ženy. Tak všem soutěžícím držíme palce. A těšíme se na vaše práci a krásu všech "proměněných" žen.

V žádném případě nejde o to, aby jste se při proměně přiblížili vzhledu Angeliny Jolie. Jde o to, aby se v proměně ukázaly vlastnosti, které ve filmech tato herečka tak často filmech prezentuje: chytrost, krása, divokost, nespoutanost, pohyb, vášeň, smyslnost. Aby jsme měli možnost přenést tyhle virtuální hříchy do skutečné reality.

Termín uzavření přihlášek je 30.3.2016. Soutěž bude uzavřena předem, když bude počet soutěžících dostačující. V přímém hlasování na facebooku postupují tři týmy do finále, další tři vybírá do finálové show na jarním festivalu Woman&Life 2016 odborná porota. Nejde nám o počet soutěžních teamu, Tedy o kvantitu. Jak vidíte, stačí nám jich v každé kategorii v podstatě šest. Jde nám o to, aby naši profesionálové dostali možnost živé show, kdy proměnu předvedou. před návštěvníky festivalu.

WWW a FCB

krásná ANGELINA JOLIE - téma proměn žen v II. ročníku


  • SOUTĚŽNÍ KATEGORIE 18 - 30:
proměna ženy na motivy filmu - LARA CROFT - TOMB RIDER

 



  • SOUTĚŽNÍ KATEGORIE 30 - 45:
proměna ženy na motivy filmu - Mr. & Mrs. SMITH



  • SOUTĚŽNÍ KATEGORIE 45 plus:
proměna ženy na motivy filmu - SEDMÝ HŘÍCH