MAKE-UP TREND DESIGN 2016 - SUMMER TOUCH by MÍŠA BERNATÍKOVÁ


Nechejte se inspirovat září slunce, opálením, bronzem, který si dopřáváte oleji či opalovacími mléky, které pokožku příjemně projasní, hydratují a zdůrazní vaše opálení.

Bronzing je hitem letošního roku, plní stránky časopisů, katalogy kosmetických firem, inspirují se v něm jak ženy pro běžné denní nošení či večerní líčení, ale také hvězdy modelingových, divadelních či filmových scén. Správným rozpracováním rozjasnění pleti můžete zdůraznit klady obličeje, které mohou mluvit za vás při jediném pohledu. Můžete oslnit už vstupem do místnosti, rozzářit ji, strhnout na sebe pozornost, stačí jen vhodně zvolit bronzující podklad, ať už v podobě krémové nebo pudrové.

Pokud se rozhodnete klást větší důraz na rty použitím sytějších tónů, líčení očí zvolte jen jemné, v tělových či světlejších tónech, doplňte precizní linkou a řasám dodejte tvar, hustotu a délku pomocí kvalitní řasenky. Pokud chcete svůj pohled ještě více rozjasnit, doporučuji na vnitřní víčko aplikovat tělovou či bílou tužku, díky které oko dokážete rozevřít a pohled umocnit.

Co se týká rtěnek, trendem tohoto léta jsou sytější tóny oranžové, červené či švestkové barvy a je opravdu velmi milým zjištěním, že čím dál víc žen se nebojí v tomto ohledu experimentovat a zdůrazňuje více rty než oči.

Modelka : Jana Papežová
Make-up & hair : Michaela Bernatíková
Photo : Photography - Michaela Bernatíková
Použité materiály :
Štětce : Hakuro
Makeup, rtěnka a pudr : Make-up Studio
Oční stíny : Be Chic
Obočí : Makeup Revolution
Oční linky, řasenka, korektor : Reviderm